You are here: Home News Newsflash ★Budapest Trance Classics Episode Four/Szeifert,Kühl,Shelb,Adam Szabo@Akvárium Club Bp 2022-10-01★

★Budapest Trance Classics Episode Four/Szeifert,Kühl,Shelb,Adam Szabo@Akvárium Club Bp 2022-10-01★

E-mail Print PDF
There are no translations available.

2022-10-01

Október 1-én a NAGY GENERÁCIÓKAT hívjuk izgalmas időutazásra! 

Megannyi emlék, csodás korszakok, barátok, cimborák, szerelmek, legendás klubok és bulik... Emlékszel még a 2000-es évekre? Forradalmakat éltünk meg az élet minden területén, zenei stílusokban, partizásban, ott voltunk a ma már klubhimnuszoknak számító dalok születésénél, a hétvége közeledtével pedig éreztük azt a különleges bizsergést a zsigereinkben, ami jelezte indulni kell, összeszedve a "Csapatot" élvezni a zenét, őszinte és kinyílt érzékekkel. Nem csupán buli volt, Közösség, életérzés, vissza nem térő társasági élmény. Mindenki tartozott valahová, valakihez, láthatatlan erők kötöttek össze minket. Itt az ideje, hogy egy éjszakára ismét átéljük mindezt, ismét összeszedjük a Csapatot és érezzük a zsongást! A Budapest Trance Classics negyedik felvonásán csokorba foglaljuk az Aranykor legjavát, hogy ismét felemelt kézzel, önfeledten táncoljuk át azt a néhány órát, ami akkor és ott csak a Miénk lesz! 

Az este folyamán a legnagyobb trance zenék megszólalnak bakelitlemezeken is,mint pld : Armin van Buuren , Ferry Corsten , Paul van Dyk , Tiesto...!  

  
► JEGYEK :  
 
 
► ESEMÉNY/EVENT :
 
 

 ► LINKEK :  

https://www.instagram.com/dj.shelb/?hl=hu

 https://www.facebook.com/djshelb

https://soundcloud.com/shelb

https://www.youtube.com/shelbdj

https://www.facebook.com/akvariumklub

 

 

 

 

 


 

 Tedd közzé ezt az oldalt a kedvenc közösségi weblapodon!
Facebook! MySpace! Twitter! iWiW! Live! TwitThis Digg! Google! Yahoo!